verificare istoric auto No Further a Mystery

Printre altele, aceste cunoștințe se dovedesc utile pentru un potențial cumpărător, deoarece îi permit să știe cât de mult interes a existat pentru un anumit vehicul. Un număr de verificări din diferite locații poate indica faptul că a existat o schimbare frecventă a proprietarului sau că proprietarul a încercat fileără succes să îl vândă de mult timp.

Vânzătorii necinstiți ar putea să nu furnizeze seria de șasiu pentru a ascunde că vehiculul este o epavă*. Seria de șasiu treatment este inclusă în anunțul de vânzare a autovehiculului crește valoarea acestei oferte și demonstrează calitatea înaltă a serviciului de publicitate unde a fost găsită oferta. *Studiul autoDNA affirmă că astfel de situații se întâmplă în 20% din cazuri, când cumpărătorii au avut dificultăți în obținerea seriei de șasiu de la vânzători. Este o încercare flagrantă de a ascunde istoricul vehiculului. Peste 10% dintre șoferi s-au aflat într-o situație în care vânzătorul furnizase o serie de șasiu incorectă sau falsă, în oferta de vânzare. Citiți mai multe despre asta în articolul: „70% dintre clienții de mașini SH din Polonia declară că au fost păcăliți”.

Dacă toate criteriile sunt introduse corect, va apărea imaginea și descrierea autoturismului căutat.

VIN nu este introdus Dacă numărul de șasiu nu este introdus, kilometrajul este o aproximare statistică bazată pe algoritmul AUTOkm cu o fiabilitate de 95%.

Asadar, nu neglija acest aspect important si asigura-te ca obtii o verificare completa a istoricului autoturismului pe treatment urmeaza sa il achizitionezi.

Ce este verifica seria de sasiu sau a numărului VIN? Verifica seria de sasiu este un proces of de verificare înainte de a cumpăra o mașină la 2nd-hand. Seria de șasiu este folosit pentru a identifica un vehicul. Numărul este atribuit de producătorul vehiculului, și identifică marca acestuia, modelul, anul de producție, precum și istoricul vehiculului, dar și site web alte day tehnice. Este folosit pentru toate tipurile de vehicule. În timpul răsfoirii ofertelor de cumpărare și vânzare, este bine să inițializați procesul de verificare a seriei de șasiu a vehiculului de care sunteți interesat. Verifică dacă anunțul de vânzare incorporate seria de șasiu în ofertă sau întreabă immediate vânzătorul. Este bine să ceri vânzătorului seria de șasiu pentru evita să fi înșelat.

Vrem să arătăm lumii că datele automobilistice sunt utile pentru mult mai multe lucruri în afară de rapoarte istorice – este ceva ce ne propunem să demonstrăm pe viitor!

Indiferent de aplicatia pe care o vei alege, este esential sa verifici istoricul unui vehicul inainte de a lua o decizie importanta.

In in addition poti gasi imagini cu masina avariata in vreme ce ea poate fi prezentata fara accidente. Te rugam sa iei in calcul faptul ca, in cazul in treatment raportul gratuit nu include imagini, nici raportul platit nu le va contain. Cod QR

Pe lângă importatorii independenți există jucători pe piață sub forma unor companii (dealeri) care importa masini la comandă sau completează stocurile cu masini populare precum modele ale grupului VAG.

Aici poti gasi informatiile despe echipamentul masinii tale. Informatiile sunt prezente in raport in functie de disponibilitatea lor in sistem. Ce poti gasi sunt urmatoarele:

Astfel, poti avea incredere in informatiile primite si poti lua decizii in cunostinta de cauza in ceea ce priveste achizitionarea masinii.

Seria sasiului, cunoscuta si sub denumirea de numar de identificare al vehiculului (VIN – Car or truck Identification Amount), este un cod structure din 17 caractere alfanumerice treatment identifica in mod unic un autoturism.

Uneori poate fi dificil sa obtii informatiile necesare despre istoricul masinii si sa te asiguri ca reprezinta cu adevarat ceea ce iti este prezentat.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “verificare istoric auto No Further a Mystery”

Leave a Reply

Gravatar